Rum

Iedere Schavuit is er dol op. Een goede flacon met rum in de binnenzak! Net als iedere drank is rum er in allerlei geuren, kleuren en smaken. Er zijn mensen die genieten van een ‘simpele’ rum cola op het terras en andere willen hun rum het liefst met veel finesse drinken als een echte connaisseur. Wat je ook zoekt, wij hebben iets voor je staan. Kom je langs?

Waarom Rum?

Al jarenlang is rum drank met sfeer. Piraten op het ruime sop waren altijd al fan van de drank. We associëren rum met Caribische gebieden én de bijhorende prachtige stranden en het is een drank die zowel gemixt als puur haar sporen heeft verdiend. Rum is een drank met ballen. Dit ga je merken aan de prachtige achtergrondverhalen, heerlijke smaak en indrukwekkende soorten!

De rum die je tegenkomt in ons assortiment loopt enorm uiteen. Je vindt bij ons gevestigde namen als Sailor Jerry, The Kraken en Appleton Estate. Voor de fijnproevers onder ons hebben we ook smaakbommen waarmee je wel 100 schepen kunt enteren. Denk dan aan Diplomatico, Florde Caña, Dzama en Flying Dutchmen Wil je iemand écht verrassen? Of jezelf? Loop ff binnen, dat lukt ons vast wel.

Assortiment

FunFact

Wist je dat veel rumsoorten worden gemaakt van suikerriet? Tijdens de verwerking van suikerriet komt er melasse vrij wat voor veel rum soorten de basis vormt. Melasse is een stroopachtige substantie dat niet alleen gebruikt wordt bij de productie van rum. Hier wordt ook sojasaus, drop en roggebrood van gemaakt! Of wij een glaasje lusten? Waarum niet!

er is meer...!

We hebben een uitgebreid assortiment met whisk(e)y, bourbonrum, likeur, tequila en jenever. Kom gerust even langs om te kijken wat we hebben staan.

©2021 - Schavuit & Co

Algemene voorwaarden

Share This