Overig

Bij Schavuit & Co hebben we naast de collectie flessen ook verschillende tastingsets, frisdranken, chocolade en overige sterke drank die niet onder de andere categorieën vallen. Ook bieden we seizoensproducten aan. We hebben het dan niet over aardbeien of asperges. Denk eerder aan kerstballen gevuld met whisk(e)y, cocktail sets voor de zomer en andere producten die passen bij een bepaalde tijd in het jaar.

Waarom Overig?

Omdat wij als fysieke winkel natuurlijk áltijd producten in huis hebben die moeilijk in een hokje te plaatsen zijn. Een categorie ‘overig’ is dan extra handig zodat we in principe alles kunnen verkopen! Flauw van ons he, via deze pagina krijg je een indruk van de wat meer specifieke artikelen in onze voorraad. Behoefte aan iets specifieks of mis je iets? Laat het ons weten!

Wat nog een noemenswaardig lid van onze voorraad vormt is de Abbondio collectie. Dit zijn bijzondere frisdranken en tonics mét een prachtig design dat is geïnspireerd op het artwork van Sailor Jerry rum. Mocht je bij Schavuit & Co binnenstappen hoeven we je niet uit te leggen dat we fan zijn van deze stijl. Deze collectie bevat o.a. een gingerale, tonic en limoendrank. De moeite waard om eens uit te proberen!

Assortiment

FunFact

Wist je dat Schavuit Mickel na Nozems en Schavuit en Co misschien nog wel andere bedrijven wil gaan starten om zijn overige alterego’s in te verwerken?

er is meer...!

We hebben een uitgebreid assortiment met whisk(e)y, bourbonrum, likeur, tequila en jenever. Kom gerust even langs om te kijken wat we hebben staan.

©2021 - Schavuit & Co

Algemene voorwaarden

Share This