over ons

SCHAVUIT

Op 2 november 2019 krijgt Nijmegen in de Bottelstraat een nieuwe zaak erbij: Schavuit en Co! Mickel Moors zijn passie voor producten met een verhaal krijgt daar een nieuwe plek. Hij wil er bijzondere flessen, goede verhalen en authenticiteit verkopen. Een slijterij mét iets bijzonders. Dat is het plan. Een zaak vol smaak waar naast de verkoop van whisk(e)y, rum en andere dranken ook getatoeëerd wordt. Een nog niet eerder vertoond concept in Nijmegen.

EN CO

In hetzelfde pand zit ook tattoostudio Heart Of Gold gevestigd. Rik Plag tatoeëerde voorheen bij een andere lokale tattoostudio en vond het tijd om op eigen benen te gaan staan. Beide heren hechten dan ook waarde aan een zekere vrijheid. Samen creëren ze een atmosfeer die uitnodigt om ‘gewoon’ even binnen te wandelen. Of dat voor een bak koffie, een fles drank of een tattoo is, maakt voor de sfeer niks uit! Je bent er altijd welkom.

HET ONTSTAAN VANUIT NOZEMS6511

Aan het Joris Ivensplein is Mickel jaren geleden de barbier Nozems 6511 gestart. De sfeer en het interieur van de barbershop is kenmerkend voor hoe Mickel in het leven staat. De zaak is door de jaren heen volledig organisch gevormd. In 2019 krijgt Mickel minder goed nieuws. Er is artrose bij hem geconstateerd wat maakt dat hij zijn koers moet veranderen. Met het oog op de toekomst start hij met Schavuit en Co dat op een natuurlijke manier mag gaan groeien, voorlopig náást Nozem’s 6511!

FOTOGRAFIE

Alle foto’s op onze site zijn gemaakt door fotograaf Amy van Maanen. Prachtig he? Wil je meer zien?  Bekijk haar portfolio via deze website of via haar Instagram pagina.

KOM JE LANGS?

Wil je meer weten over Schavuit & Co, Heart of Gold of over ons assortiment? Wandel rustig ff binnen, neem een bak koffie en dan praten we verder. Of stuur een mailtje tijdens onze openingstijden, wij doen niet zo moeilijk!

©2021 - Schavuit & Co

Algemene voorwaarden

Share This